Artiesten


Onze ‘Hall Of Fame’ blijft groeien.

We hebben hier een selectie voor u gemaakt om u een beeld te geven van ons aanbod aan genre’s en artiesten.
Van Jazz, tot Soul, van Pop tot Bossa. Kijk maar voor uzelf!

Drumroll…


NADIA BASURTO

Nadia Basurto is een Jazz Vocaliste uit Barcelona, Spanje en studeerde in 2017 af aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Ze heeft op meerdere internationale podia opgetreden, waaronder Amsterdam Blue Note & Velvet Raval Jazz Jam Session.

Nadia Basurto – There’s a Place


BANNER

BANNER maakt prachtige originele singer songwriter nummers met folk en ambient invloeden. Na zijn afstuderen aan de Herman Brood Academie is hij nu al bezig met touren & heeft wonderschone opnames van Rockstone Sessions en Sofar.

Banner – The Middle


PUCK & THE PYJAMMAHS 

Deze heerlijke band maakt akoestische rock met een humoristische inslag en fijne gevoeligheden. Hun muziek doet denken aan een Chuck Berry, The Beatles en The Monkeys.

Puck & The Pyjammahs – Free


NATALIE CHARECKAJA

unnamed

Natalie Chareckaja ontdekte Jazz toen ze 16 jaar was en begon mee te zingen met Ella Fitzgerald en Anita O’Day. Later studeerde ze af aan de Klaipeda Universiteit Kunst Academie Jazz Afdeling, waar haar experimenten begonnen. Na het behalen van haar diploma als Jazz Vocalist, wilde ze meer dan composities uitvoeren van anderen. Dat bracht haar naar Nederland, waar ze nu een opleiding tot Jazz Composities volgt aan de CODARTS in Rotterdam.

Natalie Chareckaja – Es Tut Mir Nicht Leid (originele compositie)


MR. RAY BASS 

RayBass

Mr. Ray Bass (Riëndy Holder) is een multi instrumentalist, songwriter en producer uit Curaçao. Toen zijn moeder hem op 14 jarige leeftijd meenam naar de kerk, is een blijvende liefde met muziek begonnen. De zingende bas man heeft sindsdien met succesvolle muzikale acts samengewerkt, zoals Nicole Bus, Jon Tarifa, Is-Sais en Caché Royale en werkt op dit moment aan zijn vijf koppige band genaamd Mr. Ray Bass & The Wolf Packk.

Mr. Ray Bass – Un Chèns ft. Cizzle & Izaline Calister


ELLISTER VAN DER MOLEN

Nederland, Den Haag, maart 2014 Ellister van der MOlen, trompettist Foto: Merlijn Doomernik

Een Jazz artiest in hart en nieren. Deze vrouw is al begonnen met haar wereld tour en heeft enorme stappen gezet in haar muzikale carriere. Ze heeft opgetreden op het North Sea Jazz Festival met haar eigen band in 2014 en was een gast soloist by het Spok Frevo Orguestra.

Click this link for Ellister van der Molens’ music tour dates & merchandise!


JOHHNY BRUCE MULLER

Deze singer songerwriter schrijf poëtische en beeldende nummers, die hij met een warm stemgeluid ten gehore brengt. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, kijk dus vooral naar zijn opname van Sofar!

Johhny Bruce Muller – All That Is Forged Shall Rust


PIERRE DUNKER 

pierre-observant-1

Pierre Dunker is een componist, producer en beheerst meer dan 3 verschillende instrumenten. Hij heeft op veel internationale podia gespeelt, zowel als op Vrije Geluiden (VPRO). “Mijn muzikale reis is nog maar net begonnen” zegt hij hier zelf over.

Pierre Dunker & Avishai Cohen – Betray (live @Bimhuis Amsterdam)


PIÑATA

Piñata wintsong of the year 2015″ met hun relaxte reggae stijl!
Lekkere nummers, perfect voor mijmeren over surf dingen en fijne zomers.

Piñata – She’s Above My Head


JON TARIFA

Jon-Tarifa-Free-To-Be

Jon Tarifa is inmiddels viral gegaan met zijn nummer over Barak Obama.
Hij maakt toegankelijke wereldmuziek met een pop randje. Hier is zijn website: official website Jon Tarifa.

Your Time Will Come


HARRISON YOUNG

Harrison Young2

Deze Amerikaanse artiest is sinds kort in Nederland. Met een knallende start heeft hij zojuist zijn tour in Rusland afgerond en zal binnenkort naar Ukraine afreizen om zijn avonturen te vervolgen. Zijn genre’s als producer en muzikant vallen in het brede spectrum van Rock en Jazz, waarbij hij zowel eigen composities als Standars speelt en zichzelf begeleid op piano. Neem een kijkje achter de schermen van zijn reizen.   Life From a Tour Bus Window

Harrison Young – Traffic Light (original composition)


RUJI

RUJI maakt wereldmuziek met een positieve boodschap, catchy tunes en met een prachtige stem. Hij maakt gebruik van meerdere technieken, waardoor er een bijzonder effect ontstaat tijdens zijn live optredens.


BbTrio 

BbTrio is een Jazz Trio bestaande uit Albert Casan Milla (gitaar) Miguel Sucasas Bujones (saxophone) and Bryony Burns (zang). Hun repertoire bestaat uit Standards van “The American Songbook”, Soul Classics en eigen composities.

BbTrio – Sway (live)


JARA

DSC_4666-2

JARA schrijft intieme nummers die je meenemen naar een ongrijpbare sfeer terwijl ze je verrast met de kracht van haar teksten. Ze is geïnspireerd door Joni Mitchel, Neil Young, Bob Dylan and The Beatles.

JARA – Out To Get You


SAMBAYA
portada
Sambaya is a Braziliaanse Jazz Band
geleid door Miguel Rubio (gitarist en componist) en Rodrigo Parajo (fluitist and componist). Onvervalste en authentieke Bossa Nova!

Sambaya – Mundança


LORRENA VISINTAINER  

Mandoline Lorena

Lorena Visintainer is een bijzonder getalenteerde jonge singer songwriter die al veel harten heeft veroverd. Ze neemt op dit moment haar debut album op. Ze is geïnspireerd door Old Crow Medicine Show, The Beach Boys, Taylor Swift, Paolo Nutini en Newton Faulkner.

Lorena – Not Allowed


MIGUEL SUCASAS BUJONES 

12321453_923871474377308_8655399477823537645_n

Miguel Sucasas Bujones
 is een Spaanse saxofoon speler die na zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag een actief lid geworden is van de Jazz Scene in en rondom Den Haag. Zijn album heet ‘Four Corners Quartet’ waarop origineel materiaal te horen is en waarmee hij in 2017 in Spanje zal touren.

Miguel Sucasas Duo – Ornithology


CATHY SHANNON

1800px_AccousticLounge_©maartenfleskens__DSC0922

Cathy Shannon is een singer songwriter met een unieke en spannende mix van modern en traditioneel geluid. Ze mixt folk samen met een typische ’90 sound wat haar bijzonder maakt. Haar debut single is onlangs geproduceerd ‘Mannequin Boy’.

Cathy Shannon – Start Something Beautiful


SAHIL BAHL 

Sahil Bahl

Sahil Bahl is een klassiek geschoolde Amerikaanse gitarist en zanger die zijn eigen materiaal schrijft en opvoert. Als organisator en gastheer van zowel Penny For a Song (Laak Theater Den Haag) als de open mic avonden in Libertijn (Den Haag) is hij een onmisbaar muzikaal element in de Randstad geworden.

Sahil Bahl – Holly


PHOENIX LIGHTS

Phoenix Lights

Phoenix Lights maakt onvervalste Avantgarde Rock.
Dit duo speelde eerder op State X New Forms, met een sound die ze creëren uit electrische gitaar, piano en twee stemmen.

Phoenix Lights – Lies